Bilder från förra helgen


My bloody Valentin...

Såhär såg det ut efter att jag hade gjort fruktsallad..

 

 

Hela mitt kök är nu mera rött pga ett jävla granatäpple!


Tonight is the night!

Jag ska spendera första natten i min nya lägenhet. Det är jätte mysigt och luktar gott i den gör det också. Ska dricka te och kolla in svtplay då jag nu mera saknar en tv. Har skattat mobiltbredband så jag kan surfa i nya lägenheten. Det fungerar prima. Här kommer en lite bilder på min halvfärdiga lägenhet.

 

Sov gott söta ni!

 

Bild 1: Sovrum

Bild 2: Köket

Bild 3: Mitt skafferi

 

 


Why am I here?

FOR TEA PARTY!

 

Min helg har varit riktigt fin. Började med att min andra hälft kom på besök nere i Kalmar. Vi var på kvällsfika på fredag och sen så drog på till O'learys med Sara. Väldigt skönt.

Sen på lördagen så blev det att vi for på Kullzenska för frukost, efter det så for vi och handlade grejer till min lägenhet som snart är helt färdig. Har gjort massa andra små saker men ids inte skriva in allt men kan säga att jag blev glad av att träffa Jesper.

 

Nu så avslutar jag min kväll med att se En ö i havet.

 

Ciao


Until next time

Wiie hej igen på er alla!

Jag sitter hemma just nu och väntar ivrigt på att klockan ska bli nio så jag kan traska in till stan och ta bussen till flygplatsen. FÖR idag är inte vilken dag som helst FÖR i dag är nämligen dagen D! Dagen då Jesper kommer ner till Kalmar för första gången. YEY! Det känns jätte bra. Ska försöka förföra han så att han stannar kvar här för alltid. Vi har ju i alla fall bättre väder här nere än där uppe. Det är ett bra argument tycker jag! Så nu ska jag snart ta på mig skorna och traska till Ica för att inhandla lite mat. Måste ju ha något ätbart hemma då han är på besök! Önska mig lycka till!

 

But until next time! XOXO


Sömn

Jag tvingar mig själv att vara vaken. försöker få mig själv att hitta på saker för att jag inte ska somna. kl 22 är ju alldeles för tidigt tycker jag så jag fortsätter ödsla min tid här vid datorn. Är egentligen bara knäpp

 

Nu ska jag sova!


Hedwig and the angry inch!

Yeah tack Henke som hjälpte mig få till så ni kan se denna video direkt i bloggen.


Tusan också

Någon som vet hur man gör för att klistra in en video i sitt blogg inlägg?

 


Sena sommar kvällar.

Eller något. Jag har precis kommit hem från en riktigt tjejkväll hos Lisa! Var mycket mycket trevligt må jag säga. Dock så tyckte inte min mjölkmage att choklad var så trevligt så den är uppsvälld som en lite heliumballong som snart flyger iväg och landar i en öken utan något liten bortsprungen pojke i.. eller något sådant.

 

Kom bara på att svara på en kommentar som jag fick av en mycket trevlig läsare. Nämligen Henrietta. Ska bara berätta för er som följer min blogg men inte riktigt vet vad jag gör här nere. Jag har nämligen flyttat till Kalmar för att Jobba. Jobba gör jag väldigt ofta och väldigt mycket och det tycker jag är kul! Har träffat mycket nytt folk här och har fått en egen lägenhet som jag kommer fixa till imorgon. Sen så gillar jag också att träna och dricka vin och gå på långa månskenspromenader. Oj nä nu lät det som en kontaktannons men ungefär något sådant gör jag på min fritid!

 

Allt för i kväll hörs imorgon då vinet har runnit ut.

 


Get Fuzzy

Haha detta är min favoritserie ever!


Dagens!

Dagens smeknamn är Sam! Jag fick ju det smeknamnet av australienaren Steve som var på besök i Sverige. Eller smeknamn och smeknamn. Han trodde helt enkelt att det var mitt riktigt namn jätte länge. Så han kallar mig alltid Sam, även efter att han fick veta att mitt namn var Emma.

 

Men sen då jag flytta till Kalmar och han flyttade till Kirkenes så har inte det namnet används speciellt mycket förän jag var ute på krogen för ett tag sen. Då var det en kille som hette Sam och jag bara till den killen " Men vet du mitt namn är också Sam" Så nu är mitt nya krog alias Sam. Men nu på senare tid så har jag introducera mitt nya namn på jobbet också! Det är eftersom vi har två Emma vid mitt bord där jag jobbar så det är väldigt förvirrande då de ropar på oss. Så därför föreslog jag att folk ska börja kalla mig Sam. Lisa är en som har hängt på den trenden! Så nu är det bara upp till er andra att haka på och vara lika cool och trendig som Lisa.

 

So just remember. My name is Sam


Dagens!

Färg är blont! Jag har nämligen slingat mitt hår och det blev massa mycket ljusare än det var tidigare. Blev lite paff men det ser då bra ut. Ska bara lägga in en färgbomb så att de lite gula i topparna försvinner. Den som färgade mitt hår är en mycket känd kändis frisör. Som har färgat många kända bloggerskors hår. Nämligen Sara H. Nu när mitt hår är blondare så förväntar jag att jag kommer få flera 1000 läsare i veckan! Här kommer en bild på mitt nya hår. Puss på er alla!

 


Dagens

Kom på att jag har världens tråkigaste blogg för att jag har inget kul att skriva om så därför kom jag på att jag ska ha en DAGENS! Och riktigt vilken dagens det kan vara beror på. Det kommer säkert vara mycket dagens låt eftersom jag just nu nöter spotify. (Har ni tips på någon bra musik så säg till) Men dagens idag blir iaf. Dagens film!

The Life Aquatic!

Gillar ni smyg roliga filmer med underbara miljöer med bra soundtrack så är detta ett måste. Diggar att de har gjort franska covers på massa Bowie låtar! Har en liten förkärlek till låtar där de sjunger på ett språk som jag inte kan. Faktist så är en av mina favoritlåtar en finsk låt! De ni! Nån som är bra på finska som kan översätta låtens text till mig? Tuomari Nurmio - Valo yössä twist

 

(nu kommer min webcam till användning också woohoo)

 


13:e

Min dag har endast bestått av arbete. Började 11.45 och jobbade till 20.30. Sen satt jag och väntade en halv timme på att Sara skulle sluta. Gillar att promenera hem med henne så därför brukar jag vänta på henne. Även om jag tar mig hem mycket snabbare med min cykel.

 

Kom på att jag glömt att berätta för er om min helg! I lördag så var jag hos Sara och drack vin med henne, Emmy och Lisa. Emmy på i kollektivet med Sara och Lisa jobbar jag ihop med. Vi såg en riktigt bra film som hette Honungsbiets hemliga liv. En mycket bra film tyckte nog vi alla! Vi drack även lite vin så dagen efter var jag lite hängig men for och åt pizza på ett ställe som har SM Guld i att laga goda  pizzor!

 

Sen så på kvällen tog jag bussen till Funkabo och hälsa på hemma hos söta Lisa. Hon hade jätte fin lägenhet och massa rosa saker! På vägen hem så höll vi dock på att missa min buss men Lisa offrade nästan sitt liv för att hinna till hållplatsen. Sen så hade jag turen att få åka gratis med den härliga busschaffören!

 

Thats all for me! Ciao

 


Darling Jim

Denna Måndag började med att jag gick upp halv nio för att packa en väska med saker som skulle följa med till min lägenhet. For dit och började packa upp lite grejer och skruva och ha mig. Dock så upptäckte jag att jag saknar alldeles för många verktyg för att kunna slutföra mitt projekt med att fixa allt i lägenheten. Måste vänta tills jag får ner mina flytt kartonger från Piteå där jag har samlat ihop lite verktyg, plus att jag ska tvinga Jesper att ta med sig sin skruvdragare och skiftnyckel.

 

Men i alla fall. Efter att ha varit i lägenheten ett tag så ringer de från Ikea och säger att de ska komma och dumpa min nya soffa. Var ett jäkla bök att få in den i lägenheten då jag har grusad uppfart så att dra vagnen med soffan på var ett rent helvete. Sen så rev jag ju självklart upp alla kartongerna till soffan så nu är det jätte stökigt i hela lägenheten och så kommer det vara tills jag får verktyg.

 

Då jag väl har insett att det är hopplöst att stanna kvar i lägenheten för att de inte finns något att göra förutom att låta allt ligga! Så far jag hem och gör mig i ordning för att pysa in till stan. Jag har nämligen suktat efter en bok som heter Darling Jim. Så efter lite om och men så hittar jag den boken och går och sätter mig på kalmars sötaste fik. Kullzenska! Där har jag suttit från kl 13.30 tills ungefär kl 17.30. Var jätte mysigt!

 

Sen då jag väl lämnar fiket så på nederplan så hittar jag en gammal bokaffär som hade en massa böcker. Går in dit och fyndar en annan bok som jag har velat ha länge . Nämligen Andarnas Hus. Boken fick jag för 40 kronor. Jag är jätte nöjd!

 

Nu kommer det lite roliga bilder som ni söta läsare kan kolla på.

 

Vid Stortorget

På Kullzenska


Helg

Helg igen. Förra helgen var jag uppe i Norrland och besökte allt kärt folk. Packade ner en massa saker som jag ska ha i min nya lägenhet . Sen blev jag även bjuden på palt hos min mormor på söndagen. Massa mums var det!

 

Det som har hänt denna vecka är att jag har varit på Ikea och äntligen fått köpa min nya bäddsoffa och massa mer prylar! Hade dock lite bök att få hem allt men på måndag så har jag lägenheten full med saker.

I helgen har jag planer att städa lägenheten, träna och sen även gå på korridorsfest! Mycket skoj!

Hörs på söndag då jag är bakis.

 


Norrland

Efter jobbet igår så satte jag mig på ett flyg som tog mig till kallare klimat. Efter att ha läst färdigt min bok Eva Luna så landade jag på Kallax klockan halv elva på kvällen. Hade fixat skjuts från flygplatsen av min söta vän Martina. Hon lät mig även sova över hos henne på deras underbart sköna soffa. Efter att ha jobbat 6 dagar i sträck och varit på bland annat after work i onsdags så kände jag mig allmänt sliten. Så tog en sovmorgon idag till kl elva. Jätte skönt!

Nu är dock Martina och jobbar 1 h så jag ska passa på att göra mig i ordning sen ska vi pysa in till stan och ta en fika.

Ses i Piteå senare i kväll!

Ciao


RSS 2.0