Tåget går

Jag har några timmar kvar i Kalmar innan jag beger mig norrut. Jag har sagt att jag ska åka hem tidigare fast jag kallar även Kalmar hem. Så det blir lätt att man blandar ihop vars jag ska så därför säger jag att jag åker norrut eller till Piteå. Dock så är det en jävlig resa,det tar nämligen 17 h med tåg från Kalmar-Älvsbyn.  Men ska underhålla mig med att kolla på Weeds och äta massa godis. Har även 6 stycken böcker att läsa så kommer inte vara sysslolös. Men jag är ganska orolig över att tåget ska bli försenat och jag inte kommer att hinna fira jul på ett lugnt och mysigt ställe. Det varnas ju igen för att det ska komma massa snö under natten!

 

God Jul tills vi hörs nästa gång!

 


fotografier

Jag hittade massa bilder från i somras.

 

 

 

 


Söndag

Min helg har varit fin. Har spendarat 2/3 av helgen med Lisa. Vi har ätit sushi,sett film, varit på Zorbas och skrattat en massa med Mats och Linus. Var jätte mysigt. Dock så efter att vi var på Zorbas så luktade vi stekt mat.

Sen på lördagskvällen så for jag även på bio och såg Avatar. Jag gillade filmen jätte mycket. De var så fina färger o den!

När jag kom hem från bio så gick jag genom massa bilder jag har så ska ladda upp några som inte har sett bloggensljus ännu. Kör på lite sommartema.

 

 


Helg

Min helg började inte bra då jag fick feber i fredags. Var hemma från jobbet och glodde en massa på Gossip girl och läste även ut en skit bra bok som heter Våtmarker. Förra helgen var jag dock på Julemys hos Linus och Tess! Vi åt lussebullar och drack Blåbärsglögg! Mums. Nu ska jag forsätta se Gossip Girl och äta sushi.. MUMS

Kedjebok!

Jag har skapat en bokklubb eller vad man ska kalla det. Jag fick en bra idé för ett tag sen efter att ha märkt att jag har massa böcker liggandes hemma och vill gärna ha tips på nya böcker att läsa. Men ibland så kan det ju vara svårt att hitta bra böcker och även dyrt. Så jag kom på en bra sak! Jag tog 3 stycken böcker som jag vet skulle passa 3 olika personer. och skickade sedan dem varsin bok med posten. Jag lämnade även ett meddelande att de var speciellt utvalda och att den bok de hade mottagit var en kedjebok. Ni vet där på 90 talet var det jätte populärt med kedjebrev och detta är något likande fast mycket bättre! Meningen med det hela är att varje person får en bok var som de ska läsa, det får även en lista med namn och adress på andra personer som mottagit en bok av mig. Sen kan man välja att inkludera andra i detta bokgäng genom att skicka vidare boken till någon annan man känner eller skicka den vidare till någon som finns med på listan. Skickar man vidare en bok så skickar man även med en lista med andra personer som är med denna bokklubb. Och på så sätt så får man in mer folk vilket betyder mer böcker. Sen var min tanke också att varje person som är med i detta gäng i allafall skickar iväg en egen bok till någon i bokklubben. 

I tanken så tycker jag att detta var jätte kul men får se om det håller. Har i alla fall märkt böckerna så är det så att någon får min bok och inte vill vara med i bokklubben så ska det skicka tillbaka den till mig.


Nu väntar jag på spänning att mottaga en bok av nån av er på listan. Och är det någon annan som vill vara med så skriv till mig. Kanske kan ordna en lista som jag mailar till er som vill vara med eller något? Så kan man kolla av där vilka som fått böcker eller inte? Eller några andra tips på hur vi kan för enkla det hela?





RSS 2.0