Sunday

Ligger i soffan och kollar på medium. Då man inte har någon tv så får man kolla film via internet. Även om kvaliten suger så hänger man ju med i handligen.

I går så var jag ledig och for till Lisa och såg på Paradise Hotell och åt jätte god lax! Väldigt uppskattat. Har tagit det lugnt de senaste 3 helgerna sen jag kom tillbaka till Kalmar.

Ska se färdig ett avsnitt Medium sen ska jag fara till Gymmet!

 


Söndag

Ur högtalaren strömmar just nu Markus Krunegård-Ibland gör man rätt, Ibland gör man fel.

Jag få trästocksvibbar och längtar som tusan efter min andra hälft som heter Emma Victoria Berntsen.

Blir Norge nu i februari. Jag ska slösa bort alla mina pengar på att få träffa henne! Lägenheten klarar sig bra utan möbler. Minimalist javisst!

 

Jag satt även och kollade in utbudet inför Umeå Open. Fan bra med artister ska dit. Men seriöst kostar 2000 kr att åka fram och tillbaka. Värt det? Kanske,för då får jag träffa både Carro och massa annat sött folk.

Får fundera på det.

Ska spara ihop till en resa utomlands i vår. Krakow nästa ? Eller vad säger ni?

 

Men sen så ska jag inte bara resa. Kommer få besök av Norge också! Längtar tills dess. Ska bara installera ett hamsterhjul i lägenheten först. Haha väldigt internt!

 

Hittade bästa bilden på mig och Victoria. Vi hoppar på studsmattan.  Att spendera sommaren med denna tös är bara för bra!

 

 

 

 


Sweet to the sweet

Håller på att baka min kända choklad och hallonpaj. MUMS!

Det som är de bästa med pajen är att den är helt vegansk också! Har lärt mig efter att ha varit kompis med diverse veganer/vegetarianer att det går att tillaga goda saker även fast man inte blandar i saker från djurriket.

 

Varför jag bakar kanske jag borde säga. Det är för att jag ska ha bjudning senare ikväll. Först blir det fika och efter det möjligtvis utgång. Känns kul att få träffa alla efter att ha varit uppe i Norrland under jul. Okej man träffar alla på jobbet men det är ofta så snabbt så skönt att göra något utanför jobbet.

 

Nä nu ska jag gå och kolla om pajen är klar.

 

Peace out!

 


Sickness

Jag är fortfarande sjuk och kunde inte fara till jobbet i dag. Så har legat inne och kollar klart alla bra serier.

Det mest aktiva jag har gjort är att plocka in min rentvätt i garderoben och sen beställt så jag ska få 75 stycken bilder framkallade. Blir att fara på Ikea och köpa ramar.

 

Dock så har jag varit lite nere då jag bara har legat hemma själv i 3 dagar men fick ett trevligt samtal från Oslo som gjorde mig mycket glad.

Sov gott jag ska nog upp tidigt imorgon och fara ut på stan om jag orkar vill säga. Måste nog försöka ta mig till Ica iaf.

 

 

 


2010ic

Jag är hemma i Kalmar igen. Kom hit igår med tåg kl 16.00.

Mådde ganska dålig då jag for men fan då jag väl kom innanför dörren så blev allt 1000 gånger värre. Fick massa feber och började snora en massa. Så var tvungen att ställa in mina planer för kvällen och la mig i soffan för att kurera mig. Fick bli att se på Weeds och dricka lakritste.

 

I dag så mår jag lite bättre. Trodde febern var borta så började röra på mig och tvätta. Skulle inte ha gjort det. Då jag kom upp från tvättstugan var jag knäckt och fick lägga mig i soffa och se lite avsnitt Csi. Härliga tider säger jag bara. Sen så är det tyvärr jobb i morgon. Hoppas jag orkar fara dit.

 

Nu kommer det lite roligare saker från min tid uppe i Norr. Har hunnit med att fylla år och haft en trevlig hemma fest hos Jesper på Juldagen!

 

 


RSS 2.0