Varför jag ej har bloggat

Jag har varit super upptagen hela förra veckan. Jag har jobbat och slitit och varit på 25 år kalas och en massa! Men nu är jag tillbaka. Är ledig så i dag harjag tid att blogga! Har varit och handlat julklappar. Jag kommer endast köpa julklappar till mina systrar och min mamma! Så ni som planerade att ge mig någon julklapp så behöver ni ej göra det. Jag är en dålig julklappsmänniska..

 

Jag har även varit i farten och fotograferade lite i lördags.

 

Det var 10 grader varmt i lördags.

Ett element kan användas till så mycket!

Köpa limpor för 10 kr styck på världens bästa bageri!

 

 

 


Tisdag

Jag ska snart gå och sova. Är vaken alldeles för länge jag vet.. Men jag börjar inte föränn halv elva imorgon. Har äntligen fått igång mitt internet så jag kan sitta i köket och chilla. Är bra för då kan jag sörpla te och äta mackor samtidigt. Mums. Dock sitter jag med en ansiktsmask så mina grannar tror nog att det är något monster som bor mitt emot dem. Muhaha!

 

I morgon ska jag fan upp kl sju och slå igång en tvätt. Har typ inga rena kläder känns det som. Jag jobbar så sent så hinner inte tvätta då jag kommer hem. Vi skyller på det tycker jag.

 

Har slitit på jobbet till kl nio sen så fick jag skjuts hem av Rebecca och Rickard. Var jätte gulligt av dem!

 

Sova nu!

 

Haha detta är en fager bild på mig och Jesper sista han var på besök hus mig. Vi var gröna då också.

P.s Kolla så mycket längre mannen är än mig. Är sjukt! D.s

 


Sunday

Haha ni som kommenterat på Brunett inlägget ni är bara för söta !

 

Nu tillbaka till dagens nyheter. Jag har vaknat upp för ca 1 timme sedan och mår hyfsat bra. Hade en trevlig kväll ute med Lisa och Co. Vi dansade skit mycket och det var jätte kul! Var längesen jag fick dansa av mig kändes det som. Hos Patrick var det också väldigt mysigt med gott tilltugg och trevlig folk.

 

Dock har jag ångest över att Lisa tvinga mig att vara med på en Vimmelbild. Det var väl det mest galna som hände haha

 

Adios!


Odeur!

Haha ni som inte fatta mitt tidigare inlägg så var jag jävligt oseriös. En lördag måste man ju spexa till allt.

Men ska i allafall ut senare i kväll. Måste bara visa min super coola tröja som jag ska ha. Skiter fan i att jag inte är sexig som alla andra brudar på stället kommer vara. Men jag har i alla fall den coolaste tröjan på stället.


Observera min stökiga garderob och hall som också fick hamna på bild. Är inte lika coolt..

 


Brunetten

Alltså har tappat massa läsare sen jag färgade håret! Nu har jag bara 23015 stycken läsare!!! Alltså fan vad alla ska vara biticha och sluta läsa min blogg bara för att de tror att jag är mindre omogen sen håret blev brunt. Blondin bloggare är inte bättre!!!

Men i allafall i kväll ska jag och Lizzy på fest hos Patriicc och där kommer Emzo & CO att vara. Mm ska bli såå kul! Ska dricka en massa alkohol för det måste man om man är på fest! De som är emot alkohol är fan bitches!

 

Nä nu ska jag dricka lite Cola och svälta mig.Pussar från eran mest älskade fjortisbloggerska//Kiss..NÄ Sammy menade jag! Puss

 

 

 

Jag som brunhårig. Är sur för att jag har så lite läsare!

 

 


Fredag

Jag jobbade till kvart över åtta i dag. Inget inplanerat på kvällen. Så for till Ica köpte en hårfärg så nu är jag mörkre i håret. Blev riktigt bra. Nu ska mitt hår få slippa massa färg utan ska bara klippas. Ska springa in och se om jag hittar någon drop in tid imorgon. Har snart dreads så slitet är det.

 

Jag försökte fota lite fina kort på mig själv och mitt nya hår men det gick väl sådär. Jag är ingen bra modell. Har inge kroppskontroll.

 


Bright Eyes!

Fan jävla helvete! Hade skrivit ett jätte långt inlägg om min inflyttningsfest och hela min förra helg. Men sen så råkade jag komma åt nån jävla knapp så allt raderades! Har varit på skit humör hela dagen känns det som. Även fast massa kompisar har varit jätte stöttande så ligger det fortfarande och gror något i mig. Vet inte om jag är ledsen eller arg eller hur jag ska kunna förklara det. Är bara en dålig känsla som finns i mig just nu.

 

Men tog i alla fall winamp och började lyssna på Bright Eyes och det gör mig på bättre humör. Sen så städar jag lägenheten samtidigt får mig på bättre tankar. Dock så önskar jag mig en bänk diskmaskin i julklapp! Hatar seriöst att diska.

 

Men ska i berätta om mina söta kompisar som jag har fått. För förra helgen var det inflyttningsfest och då kom de förbi massa sött folk! Orkar inte räkna upp alla men ni vet vilka ni är. Fick bland annat 2 stycken blommor som jag tackar så mycket för. Ska ladda upp bilder på dem. Sen så fick högtalare av Tess och Linus. De ställde även upp att hämta mig på Ikea så jag fick hem alla mina stolar som jag var tvungen att köpa för det planerat att vara MASSA folk hos mig. Dock så blev vi lite mindre än planerat men nu har jag stolar till nästa gång det är fest hos mig!

 

Jag hade gjort massa slask i fredags som vi drack av. Men blev över en massa så då jag for på fest hos Madda i lördags så drack vi också slask i mängder. MUMS säger jag bara.

 

Nu ska jag ladda upp bilder så min mamma kan se hur det ser ut i min lägenhet. Dock har jag inte satt upp några tavlor eller hyllor på väggen då jag inte har köpt alla möbler jag vill ha och inte bestämt hur jag ska inreda. Så därför ser det så kalt ut!

 

 

Hyllan på sista bilden fick jag av min Bovärd! Riktigt bra!


world


Måndag

Har haft en jätte trevlig helg med vänner på besök och massa slask drickande!

Tack alla för att ni kom och var jätte kul!

 

Ska bara ladda upp en bild på min favorit konstnär. Ray Caesar

Hans bilder är grymt fina! Kolla in hans hemsida på www.raycaesar.com

 


-

I dag är dagen då jag har invigt min nya lilla söta dammsugare. Den är röd och vacker. Dock låter den ganska högt men suger skit bra.

 

I går var jag och tränade på Nautilis kändes bra. Dock så var Yogan inställd så det blev gymmet istället.

Har inte hänt så mycket på senaste tiden förutom att jag var på fest i fredags hos en arbetskamrat. Hade skit kul vi for ut på en rockbar ! YEY!

 

Nä fan detta blev inget bra inlägg. Syns i helgen då det är inflyttningsfest hos moi!

 

Ciao


RSS 2.0