pics





Goin' crazy with the blues

Kollar på lite bilder och lyssnar på Bettie Smith. Försöker hämta lite krafter efter att ha spendera hela dagen utomhus. Känner hur trött jag är i kroppen. Följde med Miriam till hennes morfar sedan for vi ut i skogen för att fotografera lite. Det är så stor skillnad på landskapet här nere jämnfört med norrland. Kändes som att jag var Ronja Rövardottar då jag strosade omkring där i skogen.

Här kommer lite bilder.







Cleaning

Jag tjatar alltid om att jag ska städa lägenheten och att jag städar lägenheten men den ser seriöst alltid ut som skit! Hade den fin i 2 dagar sen så var det fest hos mig efter det så ser den ut som skit IGEN! Min mamma har försökt lära mig att städa sen jag var liten men det fastnade aldrig riktigt. Jag blir för uttråkad helt enkelt. Sen hittar jag aldrig bra ställen att lägga mina grejer på då jag städar. Så om det är fint i ena rummet så är det stökigt i andra för då gömmer jag grejerna där. Skit dåligt.

I dag hade jag hellre varit ute på Volym, druckigt vin och dansat. Men nej då, då är man iställe hemma och städar och får dansa omkring i smutset istället. Dricka chokladmjölk ska jag fan göra också!

Over and out!

Dagens:
Såhär glad är jag just nu när jag städar lägenheten!


Off we goooo

 Nu beger jag mig mot nautilus. Trevligt trevligt. Känner mig arg på något sätt, kan inte riktigt beskriva känslan. Men hoppas att lite träning får det att gå över. Sen ska jag hem och lägga mig i sängen med en bok och en stor kopp te!

over and out!

bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Fynd

I lördags så började jag och Teddie våran morgon med att äta frukost på Kullzénska. Efter vi hade fikat klart så hamnade vi på bokaffären som är under Kullzénska. Där har det en massa roliga böcker och LP-Skivor. Jag fyndade själv 4 skivor och 2 böcker. Bland annat en bok som heter Kokbok för kannibaler. Det är nog en av de roligaste böckerna jag har läst, precis min typ av humor! Kommer bilder på boken lite längre ner. 

Jag har en liten förkärlek till gamla böcker och en annan gång då jag var bokjakt så fyndade jag en gammal kokbok. Jag tyckte boken skulle vara kul att ha som dekoration i köket så därför beslutade jag att köpa den. Då jag kom hem och öppnade den så föll det ut handskriva recept på bland annat kakor och gammal husmanskost Rena guldgruvan! Sen innehåller boken i sig en massa recept och fina bilder. Det som var tråkig var att jag hade helt glömt bort den då jag flyttade ner till Kalmar men nu när Teddie var förbi så visade jag den. Blir nog att laga något gott när jag får min lön. Vad säger ni om varmsillsmörgås?

Kokbok för kannibaler



Svenska Husmoders lexikon


Stockholm

Laddar upp lite bilder från min Stockholmsvisit.





The Breakfast club

Kring 15.00 tiden så började jag känna mig bakis. Så gick på Ica och köpte chokladmjölk och la mig i soffan. Jag såg The Breakfast Club som var riktigt bra! Men den vilan hjälpte tyvärr inte är fortfarande jätte seg. Lisa vill dock att jag ska fara till henne senare ikväll. Får se om jag orkar ta mig dit. Är ju alltid trevligt att umgås med folk.

Jag har suttit och kollat på en massa bilder som jag tog med min webcam! Det är skit kul att ha en cam man känner sig som 14 år igen! Haha

Här kommer lite ego bilder som jag har tagit!




Eriksson minen: Denna min går i arv i min släkt. Denna min används när man är orolig, förstående ,fundersam eller när man är lite förstoppad.



Indiekillen: Har tidigare läst estet-musik på gymnasiet men pluggar numera filmvetenskap.Har som intresse att spela gitarr, dricka rödvin,sitta på små cafér och se konstiga filmer. Har en flickvän som är vintagebloggare och brukar i smyg använda sina filmkunskaper till att spela in deras sexakter.



Tanten: Har som intresse att lyssna på svensktoppen,planetera blommor, katter, baka kakor och läsa året runt. Har personligt rekord att sticka en strumpa på 4,21 minuter. Favorit tvprogram är wipeout då hon har som motto, skadeglädje är den enda sanna glädjen.

Underbart!

Igår så fick jag besök av en massa tjejer.  Det blev vin och dans inne i mitt kök som förövrigt ser ut som hell idag. Det var jätte kul! Sen så planerade vi att gå på sjösjukan men blev lite ändrig på de så vi gick på O'learys istället. Där blev det mer dans och jag fick t .o.m en sista dans! Kändes som att man gick på högstadiedisco och dansade tryckare inne i en gympasal. Trevligt måste jag säga att det var i alla fall haha.

Efter det så drog jag iväg med en av min landsman från Norrland. Det blev barfota gång och massa svammel. Vill bara inlägga att vid detta laget så hade jag också fått i mig 2 öl utöver all vin.

När jag vaknade upp i morse så låg datorn i min famn fullt igång och ser spåren efter min framgång. Kläder ligger utspridda och det luktar vinäger i lägenheten. Det visar att det var en riktigt bra kväll igår!

Här kommer bilder från igår.

Over and out!
















Curls rock!

I dag ska det drickas vin med mina tjejer.
Har innan det varit med teddie nästan hela dagen på stan.
Har köpt en kökslampa och en massa annat onödigt!

Jag orkar inte skriva nå mer. ska hinna plocka ihop lite innan folket dyker upp..

Jag ska även visa er min galna frisyr som jag ska ha ikväll.



Find Love

I dag har jag varit och flängt runt med Lisa och Marita på stan.
Sen har vi färgat hår och sett på Draknästet. Mycket intressant.

Tog en liten rolig bild på mig när jag kom hem. Ser ut som en töntig tjej på 13 år. Haha


Våren är här

Yey nu är jag här på bloggen igen. Jag bloggar så väldig sällan. Är supertråkig fast jag har annat att göra som att vara med mina härliga tjejer, och slita på jobbet.

I dag hade jag planerat att få besök så städare hela lägenheten! Jag som annars brukar ha det lite småstökigt är jätte nöjd. Ska ladda upp lite mer bilder på hur fin min lägenhet är.Men har fortfarande inga tavlor uppsatta. så ser lite naket ut på väggarna. Jag behöver dock en man som hjälper mig med det, jag är så ohändig. Tyvärr! Har investerat i en lampa också. 80 kronor på röda korset. Det är den fina som står i mitt köksfönster.






It is always sunny in Kalmar!

Eller nu ska jag väl inte säga för mycket men vi har haft strålande sol hela påsken!
Jag har varit ute och utforskat kalmars natur. Cyklat ner mot Stensö och runt i de skogarna. Hittade bland annat en liten avlägsen udde dit jag ska ta med Teddie imorgon om solen håller i sig. Så kan man sitta där och filosofera och njuta av värmen.

Jag sitter faktist för tillfället ute på som en altan i hörnet av våran innergård.
Det är jätte varmt och vindstilla. Har kokat lite te och nu sitter jag bara och njuter av värmen och lyssnar på en snubbe som heter Jondo! Gå in på spotify och lyssna. Det är faktist riktigt bra.


Jag måste bara säga att i piteå har de en halvmeter snö och vi har inget! Det lönar sig att flytta 140 mil söder ut!



Sickness

Jag har blivit lite förkyld. Huvva inte kul

detta är en bild på mig och de gröna plupparna är alla baciller som snurrar runt mitt huvud. härligt!






RSS 2.0