Löning

Äntligen har man fått lite Cash så man kan fara ut och spendera dem på onödiga saker som sommarkläder? Känns ju bra att det redan är dags för sommarkläder då snön ligger kvar. Märks att man är ovan sol och värme för i går då jag gick utanför huset så tyckte jag att det var jätte ljust ute och ögonen började tåras. Jag bara vad är det här för något! Det är så ljust varför är det det? Sen så sa Kristin senare på dagen" Det är ju inte varj dag solen tittar fram" Jaa just det var ju solen kom jag på. Därför hade blev så bländad då jag gick ut! Smart tänkte jag. Sen så tänkte jag hur mycket jag tycker om solen och dess strålar. Har t.o.m köpt nya solbrillor som snart bör går att använda!

 

Sol sol vi har väntat många långa och ruggiga dar vars gömmer du dig i mörkret vars gömmer du dig var??

 

Lite pics som vanlig kommer här!

 


Onsdag

Vad har hänt de senaste dagarna? Inget speciellt faktist. Jag har bara slösat 110 kronor på en byxa och en kofta. Mkt bra fynd tycker jag. Sen har jag sett massa Law and order och ätit popcorn. Gött!

 

Har inget kul att skriva förutom att denna låt är riktigt bra

 

LYSSNA!!

 

 

 


Bilden av en norrlänning.

Sen jag flyttade ner hit så brukar jag få lite dumma frågor om hur mycket snö vi har i Piteå, om det är mörkt dygnet runt på vintern och om jag är van att köra skoter överallt. Jag har lärt mig att skratta åt dessa frågor och ibland så brukar jag krydda på med lite pitmål och dra någon historia om att jag brukar köra rensläde till skolan för att det är mer miljövänligt än att ta skotern. Jag tror att vissa fattar att jag skämtar med dem. Men jag tror även att vissa fortsätter att behålla bilden som det har av den typiska Norrlänningen.

 

Sen har jag bara för att bre på bilden av hur en typiskt norrlänning ,visat några klippet från Youtube som heter Bondjäveln och Finnen. Där en full kille från Vidsel bland annat säger  Citat " Om man bor i Älvsby kommun och ha mindre än 3 skotran på gårn då jär man bög". Mycket underhållande säger jag bara! Nästan lika bra som Mammas nya kille.

 

Patrik och Steffe minns sommaren 2009!

 


Late night show!

Har varit hos miriam till kl 2 inatt. Var mycket trevligt och med sällskap även fast jag fortfarande är lite hängig.

Men kände faktist inte för att ligga hemma i sängen hela helgen så vilar på dagen och röjer på kvällen:P Eller röjde gjorde vi kanske inte. Vi såg på Tjenare kungen och dregglade. Alltså Dickan i den filmen är precis den stilen jag vill ha på en kille. Riktigt snyggt! Ni som inte har sett filmen får googla!

 

Nu kommer lite pics från förra Söndagen. Tog en himla massa kort.

 


Sommarsnö

Jag har suttit och kollat genom bilderna jag tog i söndags på min promenad. Det fanns några riktigt fina.

Jag hade hoppats på en lika fin helg som förra helgen men börjar bli sjuk så misstänker att det kommer bli några dagar hemma för mig. Känns inte speciellt kul. Har nog också förvärrat det hela med att cykla till DHL som ligger i ngenstans idag. Höll på att frysa ihjäl så har ont i lungorna ikväll. Sen då jag kom hem ikväll såg jag på min mail att jag hade yttligare ett paket att hämta ut. Jävla skit säger jag bara.

Här kommer iaf lite kort.

 


Better with the night

Var hos Lisa igår med Miriam och Teddie. Vi såg på Sex and the city och åt sushi som vanligt.

Här kommer lite bilder från igår.


Vinter


Music and Picture

Jag valde det här med flit

Jag ville bli eremit

Jag grävde min väg ut hit

Jag lyder aldrig order

 


RSS 2.0