Ledighet

efter 8 dagars jobb så fick jag ledigt 4 dagars ledighet. Från lördag-tisdag. Det känns sjukt bra. Lördagen bjöd jag på grillmiddag och vin hemma på min gård. Sedan på söndagen blev det sol och bollspel med Teddie,lisa och hennes lillebror Martin(som förövrigt är den sötaste lillebror jag har träffat). Dock så idag har det varit sjukt dålig väder så har mest spenderat tiden inomhus läsandes John Avjide Lindqvist-hantering av de odöda. SJukt bra bok! Jag älskar allt annat jag har läst av han så blev inte besviken då jag började plöjda genom denna bok.

Har kommer lite bilder från i lördags och söndags.

det var kallt då vi grillade så tjocktröjan fick åka fram



Marita



Teddie


Liza



Moi











Sommar

Sitter och kollar genom alla mina gamla bilder som jag har på datorn. Har hittat massa sommarbilder som jag tagit och börjar verkligen längta upp till Norrland.

Saknar att sitta ute och dricka kaffe på farmor och farfars bro. Att få hjälp att sy om kläder  hos mormor. Surströmmingsmiddag hemma hos mamma. Café mys med min stora syster och longboard åkning med min lilla syster.

Saknar Bjursträsk, midnattsolen och kvällsdopp.













Winter ends



More more more

Detta är från i våras. Jag har varit så seg att ladda upp alla mina bilder. Detta är ju somsagt mer en fotoblogg så här kommer med bilder!






Regn och blåst

Vi har ingen sol längre kvar. Den är gömd bakom askmolnet och blåsten från havet tilltar. Detta är jordens undergång känns det som. Min enda lediga dag på 1 vecka och jag får inge sol.. INGE SOL!




Göteborg

I slutet av maj så begav jag Lisa och Mats till Göteborg för att besöka Linus och även Mats syster. Det var premiär för mig att vara så långt västerut och vi fick en otroligt trevlig helg. Idag så kom Linus hem från göteborg så då firade vi med att äta paj. har kommer lite bilder som jag tog i göteborg som jag inte har laddat upp.








dåligt uppdaterat

Jag tycker det är sjukt bökigt att behöva gå in på bloggen därför har jag nästan bara börjat ladda upp roliga saker på FB istället. Men har varit sjuk sen i söndags efter jag fick ett il att börja göra om i lägenheten. hann bli klar men sen kom en äcklig feber som har hållit i sig tills idag. Mår bättre och ska fara på jobbet imorgon!

Här kommer lite bilder med det jag hann med att fixa innan sjukan kom.












RSS 2.0